Livros de Meir Schneider em Húngaro - Magyar




Livros de Meir Schneider em Húngaro - 
Magyar



Akik ​nem hisznek azokban az eseményekben, amelyeket köznapi szóval – és gyakran oly könnyelműen – a csodák körébe utalnak, azok bizony most megrendülhetnek ebben a véleményükben. Könyvünk szerzője ugyanis azt vallja, hogy nincs gyógyíthatatlan betegség! Ez a kijelentés nagy reményt ad mindannyiuknak, hiszen az egészség a mi legfőbb értékünk. Mire alapítja optimizmusát e kötet írója, a ma már világszerte ismert terapeuta, Meir Schneider? Arra, hogy ő vakon született, de a szembetegségből kigyógyította önmagát! Később – tanai alkalmazásával – rengeteg ember szabadult meg a legkülönfélébb testi bajoktól: hát- és gerincbántalmaktól, látáshibáktól, izületi gyulladástól, izomsorvadástól, bénulástól, fejfájástól, és még sorolhatnánk. Schneider alaptétele: sohase adjuk fel a reményt, mert hittel és akarattal úrrá lehetünk testünk hibáin, újjászülethetünk akár végzetesnek hitt betegségeinkből is. Miképp? Hisz épp ezt tartalmazza ez a könyv, amelyet most Ön a kezében tart. Tanácsait megfogadva segíthet önmagán, sőt másokon is.





Aqueles que não acreditam nos eventos que são comumente chamados de milagres - e muitas vezes tão levemente - podem ser abalados em sua opinião. 
O autor de nosso livro afirma que não há doença incurável! 
Esta declaração dá a todos muita esperança, 
porque a saúde é o nosso valor final. 
Qual é o escritor deste volume, o conhecido terapeuta Meir Schneider, que agora é conhecido como o otimista do mundo? 

Ele nasceu cego, mas curou-se da doença ocular. 
Mais tarde, com o seus ensinamentos, 
muitas pessoas foram libertas de uma ampla gama de males físicos: costas e medula espinhal, problemas de visão, artrite, distrofia muscular, paralisia, dores de cabeça e assim por diante. 

O básico de Schneider: nunca abandonamos a esperança, porque, pela fé, podemos superar as falhas do nosso corpo, 
podemos nascer de novo de nossas doenças que são fatais. 
Como? 
É isso que este livro está prestes a deixá-lo intrigado. 
Ao adotar suas sugestões, você pode ajudar a si mesmo e a outros.

Nenhum comentário:

Postar um comentário